Caress Massages

Uitgezonderd een sport- en diepte massage hebben de meeste massages als doel een gevoel van welzijn, rust en diepe ontspanning te bekomen.

Bij aankomst ontvangen we jullie en bespreken we jullie verwachtingen, probleemzone(s) en of aandachtspunten zodat we de massage op jullie persoonlijk kunnen afstellen.

Er wordt ook niet volgens een strak uurschema gewerkt, voorzie dus wat extra tijd zodat jullie zich ook op het einde totaal kunnen ontspannen!

U kunt bij ons terecht op week-, zon-, en feestdagen na afspraak.

Kleine aankondigingen te vindenop : facebook.com/wellness-caress

Onze massages worden ook  als duobehandeling uitgevoerd, uitgezonderd de sport- ,diepte, kristal en edelsteenmassages. De behandeling wordt dan tegelijkertijd, op hetzelfde moment, in dezelfde ruimte uitgevoerd. Ideaal voor als je met je partner, collega, een ouder of vriend(in) wilt komen.


Erotische massages moet men echter elders zoeken.

Tips

 

  • Eet niet te veel en te zwaar voor en na de massage/behandeling
  • Neem voor de massage nog een douche of bad
  • Houd er rekening mee dat er sporen van olie in het haar voorkomen bij aangezicht en hoofdmassage. Best ook geen make-up te dragen in dit geval
  • Plan geen drukke dingen na de massage/behandeling
  • Drink veel water achteraf om afvalstoffen sneller te elimineren
  • Om optimaal te kunnen genieten, graag je gsm uit
  • Bij enige twijfel eerst uw arts raadplegen.

Soorten massages

Ontspanningsmassage

Zonder twijfel de meest gekende vorm van massage waarbij je vlak na de massage je lekker loom voelt dat nadien overgaat in een energiek opgeladen gevoel, zodat je weer helemaal opgewassen bent tegen het dagelijks leven. Deze massage geeft een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest. Het is een fantastische, doeltreffende manier om tot rust te komen, ook als er geen pijnklachten zijn. Bij een ontspanningsmassage integreren wij zowel oosterse als westerse technieken. Afhankelijk van de klant en volgend op onze intuïtie gebruiken we buiten de klassieke strijk en kneedbewegingen tevens stretch-, drukpunttechnieken als holistic-pulsing bewegingen,…. Vermindering van vermoeidheid, pijnklachten en stress zijn effecten van deze massage. Men kan kiezen voor een deelmassage of een volledige lichaamsmassage.

Prijs: 60 min.: €50 - 90 min.: €70, per persoon

Hot Stone massage

Deze massage is pure verwennerij en ontspanning ten top. Voor deze massage gebruikt men afgeronde vulkanische basaltstenen die een temperatuur van rond de 45 graden hebben. Na het leggen van Hot Stones op je lichaam word je gemasseerd met zowel de handen als de warme stenen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen voor een ‘stretching effect’ op de spieren zorgt. Hot Stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam. Een hotstone massage is aan te raden bij acute en chronische rug en/of nekpijn, spier-gewricht-en/of zenuwpijnen, fibromyalgie, slechte doorbloeding, stress, vermoeidheid (geen burn-out), lymfeproblemen, artrose en reuma. Of als je gewoon eens lekker wilt genieten en zeker voor koukleumen. Deze vorm van massage moet je een keer ervaren hebben!

Prijs: 90 min.: €85, per persoon.

Dieptemassage / Deep tissue

Deze vorm van massage is heel doeltreffend voor het verhelpen van chronische en acute klachten van pijn en bij bewegingsproblemen dit oa bij hoofdpijn, nekklachten, rugpijn, schouderklachten tenniselleboog enz.
Ook rugklachten kunnen verholpen worden.
Tevens kan deze aangewend worden voor het losmaken van spieren en spiergroepen die zenuwen inknellen.
Een éénmalige behandeling kan al soelaas bieden maar men moet er vanuit gaan dan men toch in het begin enkele keren de behandeling moet herhalen voor een goed resultaat te bereiken.
Het is steeds belangrijk zich bij zijn arts te laten onderzoeken als de klachten dit vereisen alvorens eender welke massage te ondergaan!
Deze massage is geen zachte behandeling, men kan bij de eerste keren een blauwe plekken gevoel hebben of zelfs blauwe plekken, maar de massage is wel effectief leert de ervaring. 

Prijs 50min : 50€  90min : 90€

Sportmassage

Deze massage stimuleert het herstel van het lichaam, is preventief ten aanzien van sportblessures en ondersteunt een efficiënte training en draagt zo bij tot hogere sportprestaties.
Intensief sporten vraagt veel van uw lichaam, zeker bij competitiesport. Een sportmassage stimuleert de bloedsomloop, optimaliseert de afscheiding van afvalstoffen en bevordert het herstel van spieren. Tijdens deze massage kunnen ook triggerpoints (verkrampingen van spieren op microniveau) opgespoord en behandeld worden.

Te stijve of te strakke spieren geven een verhoogd risico op blessures bij het sporten. Bij regelmatige toepassing van sportmassage zal u niet alleen uw spieren soepel houden maar ook de doorbloeding stimuleren, de lymfedrainage verbeteren, het immuunsysteem versterken en beschadigde spiercellen sneller laten herstellen.

Prijs  50min : 50€

Schouder- nekmassage

Bij deze behandeling wordt er gewerkt om comfort te bieden bij hoofdpijn, migraine, stramme/stijve nek of andere problemen in deze zone.
Er wordt met druk en diverse technieken gemasseerd, onderlinge communicatie is noodzakelijk tijdens de behandeling.
Zelfs uitstralingen naar je armen kunnen hierdoor aangepakt worden

Prijs 50 min : 50€

Edelsteenmassage

90 min : 85€